telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Schilderwerk

Schilderwerk

Binnen / interieur

Dolder Schilderwerken heeft zelf een eigen eindcontrole op haar afgeleverde schilderwerk.
Wij gebruiken voor het binnen schilderwerk milieuvriendelijke producten die de veiligheid van onze schilders garanderen. Wij staan voor hoge kwaliteit en hierop leveren we niet in met deze producten. Elk project welke wij onderhanden hebben is voor ons een referentieadres.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende binnenactiviteiten:

  • – Exclusief schilderwerk van muren, plafond en overigen in hoogglans zijde en matlakken.
  • – Het restaureren van plafonds en oude sierornementen en lijsten.
  • – Het restaureren van paneeldeuren en kozijnen.

Buiten / Exterieur

Dolder Schilderwerken kiest voor kwaliteit en zekerheid. Wij maken slechte, verweerde delen hout geheel schoon tot op het blanke hout. De verbindingen vrezen wij uit en behandelen wij met een speciaal houtvulmiddel om problemen in de toekomst te voorkomen. Als wij houtrot tegen komen zullen wij altijd de opdrachtgever hiervan op de hoogte stellen zodat deze dan kan bepalen of deze plekken wel of niet door ons hersteld moeten worden.

Houtwerk behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Bij twijfel worden de oude lagen verwijderd en opnieuw opgebouwd. Wij letten vooral op de omkanten van de draaiende delen, als deze niet goed behandeld worden, dan is houtrot zo ingetreden. Loszittende stopverfranden worden geheel uitgehakt en voor het opnieuw aanstoppen worden de glassponningen drooggemaakt en met een speciale hechtprimer voorbehandeld en opnieuw aangestopt.

Wij streven ernaar om het schilderwerk optimaal aan u op te leveren. Het schilderwerk kan prachtig zijn maar als de ramen of de stoep onder de verfspetters zitten dan hebben wij het beoogde resultaat niet behaald en dat willen we juist voorkomen. Als extra service worden uw ramen door ons gelapt en alles schoon opgeleverd.

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress