telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Informatie

Informatie over schildersbedrijf Dolderschilderwerken

Bij Dolder Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor al uw interieur- en exterieur schilderwerk, onderhoud en renovatie. Onze professionele en ervaren schilders garanderen u kwaliteit en perfectie in elk project. Of het nu gaat om een kleine opfrisser of een volledige renovatie, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Ons hecht team bestaat uit gedreven en enthousiaste werknemers. Zo schilderen we de ene week een prachtige villa en de andere week passen we ambachtelijke schildertechnieken toe in een monumentaal pand. Dit zijn toch echt de klussen waar je als schilder warm van wordt.

Onze passie voor schilderwerk en oog voor detail zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw woning of bedrijfspand in topconditie te houden.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Laat u verrassen door de mogelijkheden en de persoonlijke aanpak van ons schildersbedrijf.

“Ik werk nu al heel wat jaartjes bij Dolder Schilderwerken en ik heb het nog steeds reuze naar mijn zin. Je krijgt de tijd om mooi ambachtelijk werk te leveren en wat is nou leuker om samen met een team van vakmensen te werken aan unieke projecten?”

Erik

Investeren in de toekomst van jouw huis

De marktwaarde van een woning die in perfecte staat verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk meer dan de kosten van professioneel onderhoud. Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud. De kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan een woning ouder dan 2 jaar is slechts 9% BTW verschuldigd in plaats van 21%. Dit levert dus flink voordeel op!

Heb je hier vragen over? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Download Handleiding verlaagd BTW

De winterschilder

Plant u ons schilderwerk tussen oktober en maart in voor uw binnenschilderwerk? Dan krijgt u van Dolder Schilderwerken u een mooie korting op de werkzaamheden. Dus aarzel niet en neem gelijk contact op om te kijken hoe we jouw kunnen helpen!

Erkend Leerbedrijf

Dolder Schilderwerken is een door Savantis (Vakcentrum Afbouw en Onderhoud, Presentatie en Communicatie) erkend leerbedrijf.
Dit houdt in dat wij leerlingen mogen begeleiden die een Savantis opleidingsprogramma volgen tot Schilder (niveau 2) of Assistent Schilder (niveau 1). Ga voor meer informatie naar Savantis.

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress