telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

behangen

Behang en wandafwerking

Kleuradvies

Wij geven kleuradvies ter plaatse, rekeninghoudend met vloer- en wandafwerking, uw interieur en uw eigen smaak. Dolder Schilderwerken geeft u graag het juiste advies. Wij beschikken bovendien over professionele kleurenwaaiers, die uw keuze alleen maar vergemakkelijken.

Van eenvoudig tot speciale effecten

Dolder Schilderwerken heeft ruime ervaring in het verwerken van diverse soorten behang. Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse glasvezelproducten die speciaal voor diverse diensten gebruikt worden. Wij gebruiken dit product voor slechte wanden, om scheurvorming en bladders tegen te gaan. Het aanbrengen van glasvezelwandeffecten in woonkamers, wachtkamers of trappenhuizen is geen uitzondering. Het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bij wandafwerking is de ondergrond uitermate belangrijk. Alle wanden worden met de grootste zorgzaamheid behandeld. Of het nu wanden zijn in of buiten het huis, onze ervaring is dat als je met duurzame producten werkt, het eindresultaat optimaal is.
Wij kunnen uw woning voorzien van diverse vormen van wandafwerking: van eenvoudig muurverfwerk tot speciale effecten met sponzen, of wanden die behandeld worden met meerkleurige decoratieve wandafwerking.
Dolder Schilderwerken heeft bij diverse klanten deze wandafwerking naar tevredenheid toegepast.
Speciale wensen van opdrachtgevers zijn voor ons een uitdaging. Heeft u speciale wensen, dan staan wij er voor open om dit te bespreken.

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress