telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Garantie

Schilderwerk garantie bij Dolder Schilderwerken

Garantie op schilderwerk? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Echt ambachtelijk schilderwerk is wat wij leveren, en niets minder dan dat. Van A tot Z gaan we met zorg om met het exterieur en interieur van uw woning of bedrijfspand. Zodat u, aan het einde van het process, helemaal tevreden bent!

Kiest u voor het HuisSchilderPlan® dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld Garantiecertificaat. Dit certificaat geeft u zwart op wit gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden en de toegepaste Sikkens producten als overeengekomen in de offerte. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het HuisSchilderPlan® natuurlijk weer verlengen. En bij tussentijdse verkoop is het Huisschilderplan® overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

Kostenbesparing en schilderwerk garantie door meerjarenplanning

Door de meerjarenafspraak bent u voor jaren verzekerd van gegarandeerd onderhoud en beheerst u tevens de kosten. De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk méér dan de kosten van professioneel onderhoud! Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 15 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd.

Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.

Schilderwerk Garantie en “De Betere Schilder”

Bij ons schildersbedrijf zijn we met trots aangesloten bij “De Betere Schilder”, wat garandeert dat we aan strenge toelatingseisen voldoen en een echte vakmannen zijn.

Als erkend keurmerk en brancheorganisatie streeft “De Betere Schilder” ernaar om de totale sector te versterken en staan ze hun leden persoonlijk bij met kennis, trainingen, arbozaken, ri&e, onafhankelijke inspecties, klantreviews, geschillen en kortingen.

Door onze aansluiting bij “De Betere Schilder” kunt u er zeker van zijn dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren schilder die werkt volgens de hoogste normen en trends. Wij staan voor kwaliteit en service en willen u het beste resultaat bieden. Daar hoort de garanatie op al ons schilderwerk natuurlijk helemaal bij.

Aarzel dus niet en kies voor ons schildersbedrijf, aangesloten bij “De Betere Schilder”. Wij garanderen u de beste service en een uitstekend eindresultaat.

Partner

U gaat een relatie aan met de aangesloten HSP-schilder. Dat is prettig voor beide partijen. Duidelijke afspraken en gegarandeerd goed schilderwerk bij de zelfde ‘partner’ geeft wederzijds vertrouwen. Nu en in de toekomst.

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress