telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Maatwerk

Maatwerk

Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. En dat er vaak halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen als je niet over de juiste klimmaterialen beschikt. Laat het daarom over aan de vakman die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen en . . . die geen slechte plekken camoufleert maar ze voorkomt! Met het HuisSchilderPlan® bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

Schilderonderhoudsplan op maat

Het HuisSchilderPlan® is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het méérjarige HuisSchilderPlan® (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens producten en kleurnummers opgetekend.

Deskundige analyse onderhoud

In het offertestadium wordt de conditie van het verfwerk en de ondergrond nauwkeurig geïnspecteerd. De bevindingen van dit onderzoek worden gedetailleerd op het HuisSchilderPlan® Inspectieformulier vermeld en met u doorgenomen. Op basis van dit gesprek volgt de offerte voor de eerste schilderbeurt en die van de onderhoudsbeurten.

Kleur- en productadvies

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt een vakschilder zich door kennis en maatwerk. En alleen een door Sikkens HuisSchilderPlan® erkende schilder kan garantie aanbieden op het werk én gekozen verfsysteem. Ook kan hij adviseren over de juiste kleuren en/of kleurcombinaties. Deze producten en kleurnummers krijgt u ook op een meterkastkaart zodat de historie van het schilderwerk in uw woning altijd eenvoudig is terug te vinden.

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress