telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Diensten

Diensten en werkzaamheden

– Glaszetten
– Onderhoud
– Witten
Buiten schilderen
Binnen schilderen
– Timmerwerk
– Garantie

 

 

– Spuitwerk
– Wandafwerking
– Winterschilder
– Restauratie
– Kleuradvies
– Calculaties
– Raapwerk

Werkwijze

Om een inschatting te maken van de werkzaamheden komen wij bij u langs op locatie. Daar krijgt u ter plekke advies op maat, waarna u binnen een week onze offerte ontvangt. Wij werken uitsluitend met de beste materialen, zodat u gegarandeerd* jarenlang plezier heeft van onze werkzaamheden. Neem daarom direct contact met ons op!

Dolder schilderwerken biedt een ruim aanbod aan diensten voor zowel binnen- als buitenschilderwerk in de gehele regio Hilversum, het Gooi, Bussum, Huizen, Laren en Utrecht.

Zo kunt u bij ons terecht voor al het spuitwerk, een snelle en efficiënte manier is om een ruimte te schilderen. Ook we wandafwerking, glaszetten en witten aan.

Verder zijn we gespecialiseerd in winterschilderwerk, restauratie en onderhoud. We brengen vaak prachtige oude gebouwen terug naar hun oorspronkelijke staat.

Kleuradvies kunnen we altijd geven, zodat u de juiste keuze kunt maken voor de kleur van uw schilderwerk bijpassend bij uw interieur en ruimtes. Altijd maken wij duidelijke calculaties om een overzicht te geven van de kosten van het schilderwerk.

Heeft u een ruit wat vervangen of gerepareerd moet worden? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Voor al onze diensten bieden wij goede garantie, zodat u zeker weet dat het schilderwerk van hoge kwaliteit is.

 

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress