telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Onderhoudsplan

Onderhoudsplan

Het onderhoud van gebouwen is geen kwestie van alleen maar schilderen. Om schilderwerk te kunnen leveren waarbij een lange levensduur vereist is, wordt een plan van aanpak opgesteld (Sikkens Huis Schilder Plan) waarbij de wensen en het budget mede leidraad zijn voor de totstandkoming van een meerjarenplan. Dit gebeurt na opname en inspectie van de te schilderen onderdelen waarbij gelet wordt op de huidige status van de ondergrond en eventuele houtrot, scheur- en blaarvorming, hechting, kitnaden en beglazing.

Op deze wijze kunnen kosten gespreid worden, met inachtneming van esthetisch en verantwoord schilderwerk, waarbij het schilderwerk voortdurend onder controle staat door tussentijdse inspecties zodat u jarenlang verzekerd bent van vakwerk en zorgeloos onderhoud.

HuisSchilderPlan®

Een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Het HuisSchilderPlan® is een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® – met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schildersbedrijven. U bent verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress