telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Overige diensten

Overige diensten

Hout- en timmerwerk

Bij grote plekken houtrot adviseren wij u gebruik te maken van onze eersteklas timmerman, die deze plekken opvult met hout. Om problemen te voorkomen proberen wij bij vervanging altijd dezelfde houtsoort toe te passen. Ook voor verbouwingen, zowel binnen als buiten, kunt u een beroep op ons doen. Voor de opdrachtgever is het prettig en van belang dat er één aanspreekpunt is.

Glaszetten

Wij hebben ervaring met het vervangen van glas. Als er geschilderd moet worden en er is een ruit stuk dan kunnen wij dat vanzelfsprekend voor u vervangen.

Gevelreiniging

Als u uw woning laat schilderen is het aan te raden om de gevels vóór het schilderwerk te reinigen.
Wij zijn in het bezit van hogedrukreinigers en werken altijd met speciale milieuvriendelijke algenbestrijdingsmiddel. Na het schoonspuiten besproeien wij de gevel met een speciaal eindproduct om water- en vuilaanslag te minimaliseren. Mocht u dus uw huis aan de buitenzijde laten schilderen vraag er dan eens naar. In onze standaard offerte nemen wij dit onderdeel als meerprijs op. U zult versteld staan van het verschil na het reinigen van uw gevel.
Veel mensen onderschatten het schoonmaken van hun huis. Een auto maakt u toch ook wekelijks/maandelijks schoon? Waarom uw gevel dan niet?
Schilderwerk regelmatig schoonmaken is noodzakelijk. U kunt met ons bespreken dat wij elk jaar uw houtwerk schoonmaken. Tijdens het schoonmaken inspecteren wij tegelijkertijd de conditie van uw huis.

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress