telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

schilder vacatures

Schilder vacatures bij Dolder Schilderwerken

Als schilder wil je toch alleen ambachtelijk werk doen op de mooiste locaties?

Dat vinden wij ook! Daarom hebben wij genoeg uitdagende vacatures voor elke schilder die niet kan wachten om aan de slag te gaan met de mooiste projecten en ambachtelijke of specialistische technieken.

Dus ben jij zo’n ervaren schilder die graag meewerkt aan onze unieke projecten? Lees dan snel verder of solliciteer eenvoudig en snel!

✅ Echt ambachtelijk schilder werk

✅ Werken met een vaste maat

✅ Alleen werken met het beste gereedschap en materialen

✅ Volop werk en uitdagende klussen

✅ Fijne werksfeer met leuke collega’s

✅ Elke vrijdag een leuke weekafsluiting op de zaak

Solliciteer nu op onze Schilder vacatures!

→ Solliciteer nu en werk mee aan de mooiste uitdagende klussen!

  • – Mooiste ambachtelijke klussen
  • – €2200 – €3000 Bruto
  • – Beste gereedschap en eventueel auto van de zaak
  • – Fijne werksfeer en enthousiaste collega’s en een vaste maat!
  • – Mogelijkheden voor Cursussen + opleidingen
  • – Werken met een vaste maat
  • – Pensioen
  • – Reiskostenvergoeding
  • – Werkweek van 37,5 uur
  • – Werkdagen: Ma – Vr van 07:30 tot 16:00
Sollicitatie formulier
Als je deze hebt

Wat zeggen onze collega’s?

Ambachtelijk Schilderwerk 

Ik werk nu al heel wat jaartjes bij Dolder Schilderwerken en ik heb het nog steeds reuze naar mijn zin. Je krijgt de tijd om mooi ambachtelijk werk te leveren en wat is nou leuker om samen met een team van vakmensen te werken aan unieke projecten?

– Erik

Afwisseling en Gezelligheid

Het leuke van werken bij Dolder Schilderwerken is dat we met een leuk en gezellig team het echte klassieke werk kunnen en mogen maken! Juist deze combinatie vind je bij geen ander schilderbedrijf.

– Cor

Elke dag met plezier naar m’n werk!

Bij Dolder kan ik mijn vakmanschap kwijt kan en leer ik nog steeds elke dag een beetje. Elk project is een uitdaging en dat maakt het dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk toe ga.

– Donny

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je start om half 8 ’s ochtends op de zaak of op je werkadres. Op het werkadres zijn alle materialen aanwezig en kun je direct starten. Over het algemeen werk je in een koppel aan een project en als het project groter is werk je samen met andere collega’s. De planning krijg je meestal ruim van tevoren, zodat je weet wat je te wachten staat. Elke week kan anders zijn, maar meestal is het op een bijzondere locatie.

Zo schilder je de ene week een prachtige villa en de andere week pas je ambachtelijke schildertechnieken toe in een monumentaal pand. Dit zijn toch echt de klussen waar je als schilder warm van wordt. Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina of bekijk de video om een indruk te krijgen van onze klussen.

De kwaliteit schilder

Bij Dolderschilderwerken staan wij volledig achter ons werk en zijn trots op het uitstekende resultaat dat wij voor onze klanten realiseren. Ons portfolio is hier het bewijs van! Neem een kijkje bij onzeprojecten rondom interieur-schilderwerk en exterieur-schilderwerk.

Daarnaast zijn we aangesloten bij “De Betere Schilder“. Hiermee verzekeren we onze klanten dat hun woning of gebouw in topconditie blijft en onderhouden wordt volgens de laatste normen en trends. Garantie geven we altijd!

Sollicitatie formulier
Als je deze hebt

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze open vacatures voor schilders

Wil je meer weten over onze aanpak of de, werkzaamheden en sfeer in ons bedrijf. Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Adres Nieuwe Havenweg 81M, 1216 BP Hilversum
Tel. 035 – 303 01 20
E-mail info@dolderschilderwerken.nl

Bekijk de resultaten van ons schilderwerk

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress