telefoon035 - 303 01 20info@dolderschilderwerken.nl

Schilder Laren

Uw schilder in Laren? Kies voor Dolder Schilderwerken!

Zoekt u een goede schilder in Laren? 

Wij helpen u graag met het schilderen van het interieur of exterieur van uw woning of bedrijfspand in Laren. Dolder schilderwerken is dé expert in schilderwerk voor Laren en omgeving, gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

De professionele schilders bij ons hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten voor een perfect eindresultaat en we denken met u mee van A tot Z.

In en rondom Laren zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan schilder-en onderhoud diensten, van spuitwerk tot restauratie, van kleuradvies tot onderhoud. Of u nu op zoek bent naar een snelle en efficiënte verfbeurt voor grote oppervlakken of de oorspronkelijke staat van uw historische gebouw wilt herstellen, wij hebben de expertise en ervaring om uw project tot een succes te maken.

Bekijk met eigen ogen aan welke mooie projecten we hebben mogen werken; voorbeeld van schilderwerk in Laren

Prima werk geleverd

Vakmannen die ook tijdig aangeven dat stucwerk niet alleen met schilderwerk hersteld kan worden. Keurig vooraf een prijsopgave. Geen verrassingen en alles strak in de lak!

Peter – Laren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schilder en onderhoudsdiensten in Laren

Bij een schildersklus komt vaak meer kijken dan alleen het schilder en spuitwerk. Zo leveren we nog  veel meer diensten.

Zo kunnen onze professionele kleuradviseurs u bijvoorbeeld helpen bij het kiezen van de perfecte kleuren voor het al het schilderwerk van uw nieuwe huis, room make-over of onderhoudsproject. Daarbij geven we professionele calculaties en duidelijke en realistische begroting, wel zo handig om van te voren te weten waar u aan toe bent.

Onze raapwerk services zorgen voor een schone start en onze glaszetters vervangen glas in ramen, deuren en andere constructies.

Daarnaast hebben we een onderhoudsservice, waar je u tegen zegt. Hiermee verleng je de levensduur van al het timmer, spuit en verfwerk. Dit scheelt een hele hoop kosten op de lange termijn. Hierbij repareren en vervangen onze timmerlieden alle houten constructies wanneer dat nodig is. Ook bij monumentale panden, waarbij  vaak specialistische schilder of onderhoudstechnieken toegepast moeten worden.

De ervaren buitenschilders in dienst verfraaien of geven het exterieur van uw huis, gebouw of bedrijfspand een goede opfrisbeurt zodat uw schilderwerk er weer voor een lange tijd tegenaan kan.

Onze sierpleister, pleisterwerk, behang, glasweefsel, spachtelputz en gevelreiniging services zorgen voor de perfecte afwerking van uw project.

Schilderwerk en onderhoud op maat voor elk Interieur en Exterieur. 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Bij Dolderschilderwerken staan wij volledig achter ons werk en zijn trots op het uitstekende resultaat dat wij voor onze klanten in Laren en omgeving realiseren. Ons portfolio is hier het bewijs van. Hier vindt u niet alleen een selectie van onze projecten rondom interieur-schilderwerk, maar ook beelden van ons exterieur-schilderwerk in de regio.

Daarnaast bieden wij ook ons unieke HuisSchilderPlan® aan, een meerjaren onderhoudsvisieplan speciaal voor particuliere woningen. Daarnaast zijn we aangesloten bij “De Betere Schilder“. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw woning in topconditie blijft en onderhouden wordt volgens de laatste normen en trends. Garantie geven we altijd!

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten over onze schilder werkzaamheden in Laren?
We maken graag een keer vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

Adres Nieuwe Havenweg 81M, 1216 BP Hilversum
Tel. 035 – 303 01 20
E-mail info@dolderschilderwerken.nl

Bekijk de resultaten van ons schilderwerk

Dolder Schilderwerken Ondersteund door WordPress